Jurassic James | 29.01.2021

User Experience

Wij kunnen natuurlijk wel vertellen hoe geweldig we onze jassen vinden maar we weten ook wel dat dit niet heel objectief overkomt. 😉
Daarom publiceren we de reviews van onze klanten op onze home pagina. We laten bij deze ook graag één van onze klanten wat uitgebreider aan het woord. Michelle stelde samen met haar zoontje, Senn, een King of The Cats samen in het Wine Red & Sunlight Yellow. Hieronder lees je haar antwoorden op de vragen die we stelden over hun Jurassic James jas.

Kan je wat meer vertellen over jezelf en je familie? 

Wij zijn een gezin met twee moeders, Senn is onze eerste zoon en is 2.5 jaar oud. Mijn vriendin werkt voor een zorg verlenend bedrijf als aanspreekpunt voor ziekenhuizen, en ik ben huismama. Ik heb dus het geluk om alle eerste stapjes mee te maken met onze zoon. Wij zijn nu ruim acht jaar samen en wonen in Brabant (Nederland). Hier wonen wij samen met onze twee hondjes en twee katten en in de toekomst nog een tweede kindje als dit voor ons is weggelegd.

Waarom was een Jurassic James jas de ideale jas voor jullie zoontje?

Persoonlijk vind ik een winterjas heel erg belangrijk. Senn is een enorme koukleum en bibbert erg snel als er maar een laagje wind staat. De jassen van Jurassic James zijn niet alleen waterdicht maar ook winddicht dit is voor ons dus al een belangrijk punt. Wat ik ook erg leuk vind aan de jassen is dat je ze zelf kunt ontwerpen. Het leukste was het tijger ontwerp, Senn is dol op tijgers dus de print was al snel gekozen, naast de print slingeren kinderen graag hun jas overal in het rond met consequentie dat hij kwijt raakt. Ook hier heeft Jurassic James aan gedacht, bij het bestellen kun je dus de naam erin laten bedrukken weer een enorm pluspunt.

Waarin verschilt een Jurassic James jas van andere jassen?

De kwaliteit is ontzettend goed en het is uniek dat je een eigen jas kunt ontwerpen samen met je kind.

Heb je samen met jullie zoontje de jas ontworpen?

Mijn zoontje is eigenlijk nog te klein ervoor maar de tijgers wees hij als eerste aan, dus het was duidelijk dat het die print ging worden. De kleuren, ja, daar gaat mama over 😉. Het ontwerpen verliep eigenlijk heel erg makkelijk. Het is een duidelijke site en alles is makkelijk te vinden. Het uitkiezen van onze gepersonaliseerde jas was dus zo gebeurd en zeker een aanrader!

Wat was de eerste indruk van jou en je zoontje bij het uitpakken van de jas?

Het was een feestje om deze uit te pakken! Senn vond de jas geweldig en riep alleen maar "rooaar tijger, mama, tijger". Dus de jas was zeker geslaagd.

Is de jas warm genoeg voor de koude winter die we momenteel ervaren (2020-2021)?

Tot nu toe draagt Senn de jas bijna dagelijks en geeft hij niet aan dat hij het koud heeft. Zelf voegen wij wel nog een sjaal toe, ondanks dat er een mooie kraag aanzit dragen wij graag een sjaal.

Is het een echte regenjas?

Toen ik las dat hij dus echt waterdicht was moest ik het testen. We hebben de jas aangetrokken en zo onder de douche gaan staan! Ik kan jullie vertellen je kan ermee de regen trotseren.

Heb je ervaring met de klantenservice van Jurassic James?

Zelf heb ik geen gebruik van de klantenservice hoeven maken aangezien alles netjes en op tijd geleverd werd. Wanneer je vragen stelt via Instagram krijg je wel ontzettend snel antwoord terug, dit vind ik persoonlijk erg fijn!

Zijn jullie ondertussen nog steeds tevreden van de jas? 

De regenjas is ontzettend fijn en we dragen hem bijna dagelijks. Ook is hij al meerdere malen in de was gegaan en behoud zijn kwaliteit. Zeker een aanrader dus.

Kan je Jurassic James in één zin samenvatten?

Dankzij deze jassen kan je kind genieten van de regenplassen.

Hulp nodig bij de maat?

Onze jassen tailleren eerder groot. We hebben ze zo ontworpen dat ze twee jaren zouden kunnen meegaan.
A bit oversized is the perfect size!
We raden dus aan om bij twijfel, de grootste maat te nemen.
Hieronder de afmetingen.

Zomer model

1. Ruglengte
2. Mouwlengte
3. Borstomtrek
2Y
3Y
4Y
6Y
8Y
10Y
12Y
47,5
49,6
51,7
55,9
60,1
62,2
64,3
37
39,4
41,8
46,6
51,4
53,2
56,2
75
77
79
83
87
89
91

Winter model

1. Ruglengte
2. Mouwlengte
3. Borstomtrek
2Y
3Y
4Y
6Y
8Y
10Y
12Y
48,2
50,3
52,4
56,6
60,8
62,9
65
37,3
39,7
42,1
46,9
51,7
53,5
56,5
77
79
81
85
89
91
93