Hoe het werkt

We bieden 1 model aan dat unisex en tijdloos is. Aan jullie om hier jullie favoriete print en meest gewilde kleur aan toe te voegen.

Dit kan stap voor stap via "ontwerpen" of kijk wat we momenteel in ons aanbod hebben via "collectie".

Ons model bestaat in een zomer- en winterversie. Ons zomermodel is licht gevoerd en ons wintermodel heeft een warme, gewatteerde voering.

Zomer

Je kent dat wel. De zon schijnt, het is lekker warm en opeens is daar de regen (diepe zucht en ooggerol). Wij willen dan gewoon verder buiten spelen en het liefst ook niet te hard zweten. Dat kan met het zomermodel, want dat is waterdicht én ademend. Yay!

Winter

Ijskristallen, hagel, sneeuw, regen,... Brrrr, je zou voor minder beginnen rillen! Gelukkig hebben de winterjassen een gewatteerde voering. Deze houdt jullie niet enkel droog maar ook warm. Zei iemand daar sneeuwmannen maken?

Zorgeloos buitenspelen?
Wij regelen dat!
Maar wat wil dat juist zeggen?

100% waterdicht

Je kan er nét niet de zee mee induiken. Maar voor avonturen in de regen is deze jas perfect! Onze jassen scoren 10.000 mm H2O in de waterkolom. Deze meet de resistentie van de buitenstof tegen het binnendringen van water. Dus laat die regenbuien maar komen!

Ademend

Al die avonturen, we krijgen het al warm van eraan te denken! Gelukkig laat deze jas al die spanningsdruppels snel verdampen. Hij is 88,4% waterdamp doorlatend. Er kan dus wild gespeeld worden!

We care

Oh ja, we nature! We proberen er dus voor te zorgen dat we onze speeltuin zo weinig mogelijk vervuilen! Zo printen we onze stoffen digitaal, dit zorgt voor minder stofoverschotten en een lager waterverbruik.
Kies een model

Welk icoon mag
jouw avonturier vergezellen?

Kies een print

Welke kleuren mogen jouw held doen stralen?

Safari Green & Sky Blue
Midnight Blue & Firetruck Red
Wine Red & Sunlight Yellow
Cinnamon Brown & Majorelle Blue
Brick Red & Peachy Pink
Mysterious Black & Desert Orange

Safari Green & Sky Blue

Eenvoudig te combineren, zo hebben we het graag. Het safari groen is een neutraal, stoer groen dat mooi in evenwicht wordt gebracht door het heel erg lichte blauw. Zo uit de natuur geplukt!

Kies een kleur

Midnight Blue & Firetruck Red

Is er iets mooier dan koraal in de diepblauwe zee? Neen hé, dat dachten wij ook! Dus hebben we er maar een kleurencombinatie van gemaakt. Blauw werkt altijd, bij iedereen. En dat rood maakt het wat gedurfder, dus zeker niet die standaard blauwe regenjas!  

Kies een kleur

Wine Red & Sunlight Yellow

Bestaat er een rood dat iedereen staat? Ja hoor, dit rode wijn rood (geen angst, hier worden ze niet dronken van ☺)! Een volle, diepe kleur dat tijdens elk seizoen tot zijn recht komt. Tijdens een zonsondergang, bij het vallen van de bladeren of bij het kleuren van de lucht in de vroege wintermaanden. Het wordt aangevuld met een zacht, crème-achtig geel. We love it!

Kies een kleur

Cinnamon Brown & Majorelle Blue

Een combinatie uit duizend en één nachten. Echtig waar! Een complementair duo en ze versterken elkaar perfect. Maar ook individueel zijn wij in de wolken van deze kleuren. Ons lievelingsblauw en ons lievelingsbruin, need we say more?

Kies een kleur

Brick Red & Peachy Pink

Ton-sur-ton, rose maar niet té rose. Een zachte combinatie van baksteen en perzik. Om stijlvol je outfit mee aan te vullen zonder op te gaan in de massa. That’s how we like it!

Kies een kleur

Mysterious Black & Desert Orange

Een zonsondergang in de woestijn, dat omschrijft deze kleurencombinatie het best. Mysterieus en warm. De blauw-groene ondertoon in het zwart zorgt ervoor dat het niet té hard is. Orange and the new black.

Kies een kleur

Hulp nodig bij de maat?

Onze jassen tailleren eerder groot. We hebben ze zo ontworpen dat ze twee jaren zouden kunnen meegaan.
A bit oversized is the perfect size!
We raden dus aan om bij twijfel, de grootste maat te nemen.
Hieronder de afmetingen.

Zomer model

1. Ruglengte
2. Mouwlengte
3. Borstomtrek
2Y
3Y
4Y
6Y
8Y
10Y
12Y
47,5
49,6
51,7
55,9
60,1
62,2
64,3
37
39,4
41,8
46,6
51,4
53,2
56,2
75
77
79
83
87
89
91

Winter model

1. Ruglengte
2. Mouwlengte
3. Borstomtrek
2Y
3Y
4Y
6Y
8Y
10Y
12Y
48,2
50,3
52,4
56,6
60,8
62,9
65
37,3
39,7
42,1
46,9
51,7
53,5
56,5
77
79
81
85
89
91
93